Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423395.jpg
public://cover/cover_423396.jpg
public://cover/cover_423397.jpg
public://cover/cover_423399.jpg
public://cover/cover_423400.jpg
public://cover/cover_423401.jpg
public://cover/cover_423391.jpg
public://cover/cover_423392.jpg
public://cover/cover_423393.jpg
public://cover/cover_423389.jpg
public://cover/cover_423390.jpg
public://cover/cover_423388.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420531.jpg
public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_402283.jpg
public://cover/cover_403669.jpg
public://cover/cover_422919.jpg
public://cover/cover_422920.jpg
public://cover/cover_422918.jpg
public://cover/cover_417825.jpg
public://cover/cover_423146.jpg
public://cover/cover_354320.jpg
public://cover/cover_387588.jpg
public://cover/cover_387580.jpg