Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420210.jpg
public://cover/cover_420211.jpg
public://cover/cover_420208.jpg
public://cover/cover_420209.jpg
public://cover/cover_420207.jpg
public://cover/cover_420200.jpg
public://cover/cover_420192.jpg
public://cover/cover_420183.jpg
public://cover/cover_420178.jpg
public://cover/cover_420144.jpg
public://cover/cover_420145.jpg
public://cover/cover_420146.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420191.jpg
public://cover/cover_420135.jpg
public://cover/cover_420054.jpg
public://cover/cover_419853.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_416652.jpg
public://cover/cover_403066.jpg
public://cover/cover_416398.jpg
public://cover/cover_416418.jpg