Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424358.jpg
public://cover/cover_424289.jpg
public://cover/cover_2075.jpg
public://cover/cover_416232.jpg
public://cover/cover_2077.jpg
public://cover/cover_424356.jpg
public://cover/cover_424349.jpg
public://cover/cover_424348.jpg
public://cover/cover_424302.jpg
public://cover/cover_424303.jpg
public://cover/cover_424304.jpg
public://cover/cover_422643.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_401598.jpg
public://cover/cover_401606.jpg
public://cover/cover_393772.jpg
public://cover/cover_424115.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423854.jpg
public://cover/cover_423853.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg