Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_394933.jpg
public://cover/cover_394934.jpg
public://cover/cover_394935.jpg
public://cover/cover_394936.jpg
public://cover/cover_394852.jpg
public://cover/cover_394860.jpg
public://cover/cover_394861.jpg
public://cover/cover_394862.jpg
public://cover/cover_394878.jpg
public://cover/cover_394937.jpg
public://cover/cover_394938.jpg
public://cover/cover_394939.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420826.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_357732.jpg
public://cover/cover_403279.jpg
public://cover/cover_402784.jpg
public://cover/cover_402785.jpg
public://cover/cover_206614.jpg
public://cover/cover_416651.jpg
public://cover/cover_416652.jpg