Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_423271.jpg
public://cover/cover_423317.jpg
public://cover/cover_423309.jpg
public://cover/cover_423308.jpg
public://cover/cover_423305.jpg
public://cover/cover_423306.jpg
public://cover/cover_423307.jpg
public://cover/cover_423298.jpg
public://cover/cover_423299.jpg
public://cover/cover_423300.jpg
public://cover/cover_423301.jpg
public://cover/cover_423302.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_403310.jpg
public://cover/cover_402283.jpg
public://cover/cover_403669.jpg
public://cover/cover_422918.jpg
public://cover/cover_422919.jpg
public://cover/cover_422920.jpg
public://cover/cover_417825.jpg
public://cover/cover_423146.jpg
public://cover/cover_354320.jpg
public://cover/cover_387588.jpg
public://cover/cover_387580.jpg
public://cover/cover_206749.jpg