Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Autor: 
Krejčiřík Libor
ISBN: 
9788087873113
9788087873113
Rok vydání: 
2013
Počet stran: 
298
Poskytovatel: 
Palmknihy
Vydavatel: 
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
12075
pap
pdf
Anotace: 

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.
Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420501.jpg
public://cover/cover_420494.jpg
public://cover/cover_420487.jpg
public://cover/cover_420488.jpg
public://cover/cover_420489.jpg
public://cover/cover_420490.jpg
public://cover/cover_420485.jpg
public://cover/cover_420491.jpg
public://cover/cover_420486.jpg
public://cover/cover_409764.jpg
public://cover/cover_390630.jpg
public://cover/cover_396105.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420459.jpg
public://cover/cover_420460.jpg
public://cover/cover_420441.jpg
public://cover/cover_420442.jpg
public://cover/cover_420437.jpg
public://cover/cover_420439.jpg
public://cover/cover_420422.jpg
public://cover/cover_420234.jpg
public://cover/cover_420237.jpg
public://cover/cover_403763.jpg
public://cover/cover_403807.jpg
public://cover/cover_403778.jpg