Domácí špajzka

Autor: 
Procházková Kamila
ISBN: 
9788026426981
9788026428633
Rok vydání: 
2019
Počet stran: 
312
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
201824
pap
pdf
Anotace: 

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o základních způsobech uchovávání potravin (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení), ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani praktické desatero úspěšné domácí konzervace. • 5 konzervačních technik (mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení) • chutné recepty na konzervaci 17 druhů ovoce, 12 druhů zeleniny, 9 druhů bylinek a hub • 10 praktických rad pro úspěšnou a bezpečnou domácí konzervaci

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421601.jpg
public://cover/cover_421602.jpg
public://cover/cover_421603.jpg
public://cover/cover_421604.jpg
public://cover/cover_421605.jpg
public://cover/cover_421606.jpg
public://cover/cover_421597.jpg
public://cover/cover_421598.jpg
public://cover/cover_421530.jpg
public://cover/cover_421540.jpg
public://cover/cover_421566.jpg
public://cover/cover_421556.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420572.jpg
public://cover/cover_179969.jpg
public://cover/cover_421383.jpg
public://cover/cover_421234.jpg
public://cover/cover_402985.jpg
public://cover/cover_403748.jpg
public://cover/cover_403676.jpg
public://cover/cover_403577.jpg
public://cover/cover_420338.jpg
public://cover/cover_417819.jpg
public://cover/cover_421184.jpg
public://cover/cover_401100.jpg