Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_420267.jpg
public://cover/cover_420268.jpg
public://cover/cover_420261.jpg
public://cover/cover_420260.jpg
public://cover/cover_420258.jpg
public://cover/cover_420257.jpg
public://cover/cover_420250.jpg
public://cover/cover_420241.jpg
public://cover/cover_420225.jpg
public://cover/cover_420219.jpg
public://cover/cover_420226.jpg
public://cover/cover_420220.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420239.jpg
public://cover/cover_420190.jpg
public://cover/cover_420054.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417812.jpg
public://cover/cover_417806.jpg
public://cover/cover_417813.jpg
public://cover/cover_417808.jpg
public://cover/cover_417810.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg