Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Autor: 
Vitalia.cz kolektiv autorů
ISBN: 
9990001706548
Rok vydání: 
2016
Počet stran: 
54
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
170654
pap
epub
pdf
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421613.jpg
public://cover/cover_421601.jpg
public://cover/cover_421602.jpg
public://cover/cover_421603.jpg
public://cover/cover_421604.jpg
public://cover/cover_421605.jpg
public://cover/cover_421606.jpg
public://cover/cover_421597.jpg
public://cover/cover_421598.jpg
public://cover/cover_421530.jpg
public://cover/cover_421540.jpg
public://cover/cover_421566.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_420572.jpg
public://cover/cover_179969.jpg
public://cover/cover_421383.jpg
public://cover/cover_421234.jpg
public://cover/cover_402985.jpg
public://cover/cover_403748.jpg
public://cover/cover_403676.jpg
public://cover/cover_403577.jpg
public://cover/cover_420338.jpg
public://cover/cover_417819.jpg
public://cover/cover_421184.jpg
public://cover/cover_401100.jpg