Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421717.jpg
public://cover/cover_421718.jpg
public://cover/cover_421713.jpg
public://cover/cover_421698.jpg
public://cover/cover_421699.jpg
public://cover/cover_421701.jpg
public://cover/cover_421702.jpg
public://cover/cover_421697.jpg
public://cover/cover_421631.jpg
public://cover/cover_421629.jpg
public://cover/cover_421628.jpg
public://cover/cover_421623.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_393932.jpg
public://cover/cover_401607.jpg
public://cover/cover_354372.jpg
public://cover/cover_206687.jpg
public://cover/cover_420572.jpg
public://cover/cover_179969.jpg
public://cover/cover_421383.jpg
public://cover/cover_421234.jpg
public://cover/cover_403676.jpg
public://cover/cover_403577.jpg
public://cover/cover_402985.jpg
public://cover/cover_403748.jpg