Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_421050.jpg
public://cover/cover_421051.jpg
public://cover/cover_420732.jpg
public://cover/cover_420734.jpg
public://cover/cover_420735.jpg
public://cover/cover_420736.jpg
public://cover/cover_420737.jpg
public://cover/cover_375619.jpg
public://cover/cover_365413.jpg
public://cover/cover_206401.jpg
public://cover/cover_207364.jpg
public://cover/cover_208675.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_402292.jpg
public://cover/cover_421044.jpg
public://cover/cover_420811.jpg
public://cover/cover_393750.jpg
public://cover/cover_420826.jpg
public://cover/cover_418233.jpg
public://cover/cover_417228.jpg
public://cover/cover_417185.jpg
public://cover/cover_417171.jpg
public://cover/cover_357732.jpg
public://cover/cover_402784.jpg
public://cover/cover_402785.jpg