Alergeny na talíři

14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor: 
Vitalia.cz
ISBN: 
9990001597467
Rok vydání: 
2015
Poskytovatel: 
Palmknihy
Typ: 
Jazyk: 
Cena: 
49 Kč
159746
pap
epub
Anotace: 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.
Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Nové e-knihy k vypůjčení

public://cover/cover_424417.jpg
public://cover/cover_424419.jpg
public://cover/cover_421960.jpg
public://cover/cover_416628.jpg
public://cover/cover_416629.jpg
public://cover/cover_416631.jpg
public://cover/cover_416633.jpg
public://cover/cover_416733.jpg
public://cover/cover_207133.jpg
public://cover/cover_416626.jpg
public://cover/cover_424448.jpg
public://cover/cover_424447.jpg

Nové audioknihy k vypůjčení

public://cover/cover_416316.jpg
public://cover/cover_424290.jpg
public://cover/cover_424438.jpg
public://cover/cover_424435.jpg
public://cover/cover_424361.jpg
public://cover/cover_423985.jpg
public://cover/cover_423892.jpg
public://cover/cover_423853.jpg
public://cover/cover_423854.jpg
public://cover/cover_423664.jpg
public://cover/cover_423611.jpg
public://cover/cover_423609.jpg